dimarts, 22 de febrer del 2011

Horaris partits dissabte 26 de febrer

Benjamí 2001 - GIRONA FC - FC VILABLAREIX
Dissabte 26 de febrer a les 9,30 h. a Torres de Palau -Convocatòria: a les 8,45 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - GEIEG - FC VILABLAREIX
ULL!! CANVI D'HORA. ES JUGA A LES 17,00 h.
Dissabte 26 de febrer a les 17,00 h. al Geieg de Torres de Palau - Convocatòria: a les 16,15 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX - ATLÈTIC CLUB BANYOLES
Dissabte 26 de febrer a les 11,30 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - FC VILABLAREIX - UE PORQUERES
Dissabte 26 de febrer a les 12,30 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 12,00 h. al camp de Vilablareix.

dilluns, 21 de febrer del 2011

Prebenjamí 2004/05

FC VILABLAREIX- 0 CF SALT- 3

S'ha de dir que el Salt comptava amb jugadors del 2003 en el seu equip, tot i això els nostres nois van demostrar que estan en línia ascendent i van plantar cara en tot moment a l'equip rival.
Una victòria i una derrota és el balanç d'aquest equip en el que portem de la segona fase.
El proper cap de setmana tornem a jugar a casa contra el Porqueres, equip que intentarem guanyar per a continuar en aquesta bona línia de joc i resultats. Som-hi!

Prebenjamí 2003

UCE CELRÀ- 0 FC VILABLAREIX- 1

Resultat idèntic al de la setmana passada, però aquesta vegada va ser a favor nostre i vam aconseguir la primera victòria d'aquesta segona fase.
Aquesta segona fase es preveu més igualada i serà difícil veure golejades. Això també vol dir que s'esperen bons partits de futbol i segur que els nostres jugadors ho donaran tot per deixar l'equip el més amunt possible.
Felicitats per la victòria!!

Benjamí 2001

FC VILABLAREIX- 3 CE BESCANÓ- 3

Per segona setmana consecutiva, una decisió arbitral va fer que el nostre equip no aconseguís el que hagués estat una justa i merescuda victòria. L'àrbitre va concedir un gol al Bescanó en un CLARÍIIIIISSIM fora de joc que només ell no va veure o no va voler-lo veure. Indignació total entre tot el públic local que estava presenciant el partit. Tot i aquest entrebanc, els jugadors van lluitar moltíssim i van fer un gran partit que al final no va tenir la recompensa desitjada i el matx va acabar amb un empat a 3 gols. A més els jugadors es van deixar la pell al terreny de joc ja que teníem dues baixes i l'esforç que van fer va ser el màxim durant tot el partit. Però no només va ser la jugada del fora de joc, sinó que va deixar de xiular-nos faltes claríssimes i fins i tot un penal en el darrer període.

En Francesc ens va avançar en el marcador en el segon període amb un gol en un jugada molt ben conduïda per ell mateix. En aquest mateix segon període el Bescanó ens va empatar però en Francesc, novament feia pujar el 2-1, resultat amb el que s'arribava al descans.

A la tercera part és quan va haver-hi la jugada del fora de joc clamoròs en el que un jugador visitant, situat just al costat del nostre porter Gerard, rematava al fons de la xarxa i aconseguia l'empat a 2.

En el darrer període, tot just començar, novament en Francesc feia el 3 a 2 amb una rematada al primer pal en una bona jugada per la banda dreta. Però el Bescanó, per tercera vegada, ens tornava a empatar. A tot això s'hi ha d'afegir com a mínim 5 pilotes al pal entre en Francesc, en Sergi i en Xavier.

Felicitats equip, sou molt grans!