dimecres, 12 de gener del 2011

UCE CELRA- 0 FC VILABLAREIX- 9 (Prebenjamí 2003)

Partit jugat a plaer del nostre prebenjamí 2003 al camp de la UCE Celrà. Comencen l'any de la mateixa manera que van acabar el passat, amb golejada i sense rebre cap gol en contra. Molt bona trajectòria d'aquest equip en aquesta primera fase de la lliga.

El proper dissabte hi haurà un plat fort al nostre camp, ja que ens visita el Girona FC, l'únic equip que ha estat capaç de guanyar-nos en la competició. No us el perdeu!

Vila, Vila... blareix !!

En la foto es pot veure el grup de joves animadores!

dimarts, 11 de gener del 2011

Horaris partits 15/16 de gener de 2011

Benjamí 2001 - ATLÈTIC SANT PONÇ - FC VILABLAREIX
Dissabte 15 de gener a les 10,30 h. al camp de Fontajau-Sant Ponç - Convocatòria: 9,45 h. al camp de Vilablareix.

Benjamí 2002 - CCE MONTESSORI PALAU - FC VILABLAREIX
ULL, CANVI D'HORA I PORTAR SAMARRETA GROGA.
Dissabte 15 de gener a les 11,30 h. al col.legi Montessori - Convocatòria: 10,45 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX - GIRONA FC
Dissabte 15 de gener a les 11,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 11,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - EF GIRONÈS SÀBAT - FC VILABLAREIX
Diumenge 16 de gener a les 10,00 h. al Municipal de Germans Sàbat - Convocatòria: 9,15 h. al camp de Vilablareix.

FC VILABLAREIX- 1 CFP SANTA EUGENIA- 6 (Benjamí 2002)

Partit jugat amb molt bon temps i el camp en bon estat. El Santa Eugènia és la nostra bèstia negra.
Ens va faltar en Guillem, la Paula i l’Arnau cosa que ha fet que en Marc Romagos, de l’equip dels prebenjamins del 2003 ha vingut a jugar amb el nostre equip fent un partit molt complert i així aprofitem per donar les gràcies a aquest equip per cedir-nos un dels seus jugadors.
El partit ha sigut com un mal son tot hi haver fet un bon partit i començar marcant nosaltres el primer gol de penal per part d’en Roger el partit s’ha anat complicant a partir de la segona part ja que ha acabat amb un resultat de 1 a 3. Tot i això els nanos no s’han desmoralitzat i han anat a totes, amb jugades molt maques peró mal acabades ja que en una internada d’en Roger en Jofre remata a fora, el partit ha sigut lluitat fins a l’últim minut però no hi ha hagut manera de poder donar-li la volta acabant al final amb una derota de 1 a 6.
Ànims mainada, només s'han perdut dos partits, els del Santa Eugènia.

Golegadors del partit: Roger 1

Carles BUISAC I MAS

FC VILABLAREIX- 1 UE QUART- 4 (Benjamí 2001)

Fluix partit del benjamí 2001 davant el Quart en el que va suposar la primera derrota d'aquesta primera fase de la lliga.

El primer periode va començar força bé, amb més domini i en el qual ens vam avançar en el marcador mitjançant en Francesc. El segon periode, tot i rebre el gol de l'empat, va estar força igualat fins que ens van assenyalar un penal en contra molt rigoròs per unes suposades mans d'en Pol dins l'àrea, que potser va condicionar la resta del partit, i d'aquesta manera el Quart prenia avantatge en el marcador.

A partir d'aquest moment, res més va sortir bé; males passades, pèrdues de pilota, poques ocasions, res ens afavoria. El tercer i quart periode fou per oblidar i el Quart es va endur una merescuda victòria de Vilablareix.