dimarts, 11 de gener del 2011

FC VILABLAREIX- 1 CFP SANTA EUGENIA- 6 (Benjamí 2002)

Partit jugat amb molt bon temps i el camp en bon estat. El Santa Eugènia és la nostra bèstia negra.
Ens va faltar en Guillem, la Paula i l’Arnau cosa que ha fet que en Marc Romagos, de l’equip dels prebenjamins del 2003 ha vingut a jugar amb el nostre equip fent un partit molt complert i així aprofitem per donar les gràcies a aquest equip per cedir-nos un dels seus jugadors.
El partit ha sigut com un mal son tot hi haver fet un bon partit i començar marcant nosaltres el primer gol de penal per part d’en Roger el partit s’ha anat complicant a partir de la segona part ja que ha acabat amb un resultat de 1 a 3. Tot i això els nanos no s’han desmoralitzat i han anat a totes, amb jugades molt maques peró mal acabades ja que en una internada d’en Roger en Jofre remata a fora, el partit ha sigut lluitat fins a l’últim minut però no hi ha hagut manera de poder donar-li la volta acabant al final amb una derota de 1 a 6.
Ànims mainada, només s'han perdut dos partits, els del Santa Eugènia.

Golegadors del partit: Roger 1