diumenge, 15 de gener del 2012

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX- 2 UE FORNELLS- 4

Partit jugat al nostre camp en un dia bon dia i bones condicions de terreny de joc.
La primera i segona part han estat molt intenses i sense cap gol per part del dos equips, aquests han començat a la tercera amb un gol de vaselina d’en Guillem i pocs minuts més tard amb una assistència d'en Jofre a en Guillem, aquests marca el segon però la festa mai és complerta ja que en l’últim sospir de joc de la tercera part ens marquen el 2 a 1. A la quarta i darrera part l’entrenador del Fornells se n’ha adonat que o treia tota la seva artilleria a l’hora o el partit no el guanyarien i, així ha sigut, a la darrera part han sortit al camp els números 4, 6, 9, 10 i 11 i en pocs minuts ens han fet un parcial de 0 a 3 i acabant el partit amb una derrota a casa contra la U.D. Fornells per un 2 a 4.
Golejadors: Guillem 2