diumenge, 18 de març del 2012

BENJAMÍ 2003

FC VILABLAREIX- 8 GEIEG- 1

Partit guanyat en condicions semblants a la resta de partits d'aquesta segona volta, on trobem que els equips contraris estan a un nivell diferent, i això es veu clarament en la desproporció de gols, per ara....

Sortim al camp en bones condicions climàtiques...., com habitualment passa sembla que estem una mica adormits i comencem amb una falta en contra per unes mans d'en Joel, segons l'àrbitre, que para en Marc Felip sense problemes. En una jugada d'en Quim arriba el primer gol: agafa la pilota del mig camp i en dos tocs es planta a l'àrea gran on dispara directe al pal esquerre. Van de menys a més, per sort, ja s'estan despertant. Segon gol d'en Quim en un rebuig de la nostra defensa, cau la pilota a l'àrea gran, i aprofita la sortida del porter per arribar i marcar. 1a part 2-0.

La segona part amb molt bona intenció l'Arnau fa un passi a en Carlos, que es queda sol davant el porter i entra la pilota fent carambola de pal a pal. Segueixen amb un bon joc, i el següent gol arriba d'una vaselina d'en Martí, que està fent molt bona feina durant tot el partit. Acabem aquesta part amb 2 golets més a 0.

Seguim a la tercera part amb oportunitats successives que no acaben d'entrar. Finalment l'Àlex recupera una pilota en mig camp, se'n va d'un contrari i es planta sol davant del porter, així de fàcil, marca amb un tir ras al pal esquerra. Seguidament farà un altre gol de les mateixes característiques. Aquesta part hem dominat el camp, i acabem amb 2 gols més a 0 ( com els donuts, de dos en dos).

A la quarta part el primer gol el fa en Carlos, amb un bon control i un bon tir des de fora de l'àrea. L'últim gol arriba d'una triangulació perfecta entre en Carlos i l'Àlex, que acaba marcant l'Àlex i aconsegueix un hat-trick en aquest partit. El GEIEG fa el seu gol d'honor, i acabem amb un 2-1 en aquesta 4a part, i amb el marcador definitiu de 8-1.

Bona feina nois, felicitats!!!

Raul Marcos