dimecres, 7 de març del 2012

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX- 7 AE SANT GREGORI- 4
Primera victòria del Benjamí 2003 a l'inici d'aquesta segona fase de la lligueta del Consell Esportiu del Gironès. En general ha estat un partit ben jugat.
Comencem amb el control de la primera part, no al cent per cent, aprofitant el contrari amb algun que altre contraatac. El primer gol del partit arriba amb un penal que és llançat per l'Àlex, xiulat per unes mans en una jugada d'en Quim. Acabem amb un gol anul · lat per fora de joc, deixant el marcador en 1-0.

A la segona part el joc continua en camp contrari, amb tímides arribades del Sant Gregori. Segon gol del partit en una bona jugada: obre el Quim a la banda dreta, la rep l'Aitor que centra a l'àrea petita rematant l'Àlex al pal esquerre.

Seguim en ratxa a la 3a part, un bon xut del contrari que acaba al pal. Però de sobte es gira la truita, amb pèrdues de pilota al centre del camp que aprofita el rival per dues vegades consecutives contraatacant i marcant. El partit està empatat a 2.Un eixerit Carlos també per dues vegades seguides goleja el contrari. Resposta bona i reacció ràpida per treure'ns l'empat de sobre.

A la quarta part en Carlos aconsegueix un Hat-trick (va sent habitual en els nostres davanters) amb un boníssim gol de falta, que encara que la toca el porter no pot fer res.Un altre gol que marca en Quim, que amb una finta es posiciona la pilota i treu un bon xut elevat, missió impossible per al porter. El rival ens marca per dues ocasions més idèntiques: pèrdua de pilota i contraatac rapidíssim. Per a la nostra tranquil · litat acabem el partit amb una assistència d'en Joel a l'Aitor que toca just per marcar l'últim gol, el setè, el de la bona sort!.Bon partit nois, que grans sou i esteu. Felicitats i a continuar així de bé.