dilluns, 5 de març del 2012

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX- 3 UE QUART- 3
Partit de la segona lligueta del Consell Comarcal corresponent als caps de sèrie de la primera lligueta. Jugat al nostre camp en bones condicions climatològiques i bon estat de terreny de joc.
Es preveia un partit complicat pels nostres nanos ja que tothom sap qui és el Quart A. De bon principi un ensurt pels nostres però amb una bona resposta per part a l’Arnau amb una gran aturada, els nostres un cop acabats de col·locar-se en el partit comencen a jugar tal i com ho havien dit al vestidor i en una jugada en Guillem l’acaba amb una rematada al travesser, però en Martin aprofita el rebuig a terra i marca el primer per nosaltres, en els següents minuts varies jugades acaben en pilotes al pal, sortint a ran del mateix. En canvi ells en una jugada on els nostres no es varen entendre en els marcatges deixen el centre del camp buit i en un xut ras ens empaten el partit i en una pilota morta al mig del camp en un rebuig de la nostra defensa aprofiten per posar-se per davant al marcador però aquesta part no acaba aquí ja que en Guillem agafa una pilota que la cedeix a en Roger i aquest a en Martin que xuta a porteria aturant el seu porter però en Marti aprofita el rebot per empatar el partit amb una vaselina per sobre del porter. A la segona part ens marquen un d’aquells gols que “això si que és mala sort” ja que en un xut de la davantera del Quart el rebutja l’Arnau però el rebot cau als peus d’un davanter que afusella la nostra porteria però en Jofre molt ben col·locat darrera l’Arnau just sobre la línia el rebutja amb el genoll amb tanta mala sort que el rebuig toca el pal i entra dins la nostra porteria posant-se el marcador en un 2 a 3, en aquesta part els nostres pateixen força però gràcies a les intervencions de l’Arnau acaba la segona part sense que ens marquin cap més gol.
Només de començar la tercera part en Martin aconsegueix empatar el partit en una ràpida jugada. Durant aquesta part vàrem tenir oportunitats la més clara la d’en Jofre en un saqui de corner per part d’en Guillem al segon pal que en Jofre amb el genoll la col·loca dins la porteria però un defensa del Quart la treu de dins col·locat ells dins la porteria just després de la línia de gol ( l’àrbitre no el dona ), ens els contraatacs ens varen perdonar varies vegades ja que varen tenir mala punteria o, nosaltres bona sort, però al final d’aquesta en Guillem estavella una pilota al travesser. La quarta i darrera part va ser un estira i arronsa per part dels dos equips amb algunes oportunitats pels dos i bones intervencions per part dels porters, els pares tant d’un equip com de l’altra a patir fins el darrer segon.
Va ser un partit amb molta intensitat durant totes les parts amb bones oportunitats tant per un equip com per l’altra, qualsevol dels dos hagués pogut guanyar. FELICITATS MAINADA. A seguir així.
Golejadors: Martin 2, Marti 1