divendres, 6 d’abril del 2012

Aleví. Amistós FC Vilablareix - Can Fornaca

FC VILABLAREIX 16 - UE CAN FORNACA 3

L’aturada de Setmana Santa l’hem omplert amb aquest amistós, la lliga està prou ajustada com a per perdre fons físic ni que sigui una setmana, i en aquesta ocasió hem pogut trobar-nos amb un rival desconegut fins avui per a nosaltres.
El desconeixement previ situava el partit en un dubte inicial, no tenim referències del nou rival, ni tant sols hem pogut valorar la seva situació consultant al senyor Google, ja que es van donar de baixa de la lliga de Federació només començar la temporada.
Enfrontem el partit a més amb moltes baixes, les vacances han fet que fins a 5 jugadors de l’equip fossin absents, de tal manera que ens hem reforçat amb la cantera, i hem pogut deixar un lloc al vestuari a dos companys del 2002, en Guillem Vázquez i en Jaume Nogué.
La primera part ha esborrat qualsevol dubte, doncs un clar 7-0 a favor nostre deixava encarrilat el partit, amb en Francesc jugant a plaer a la davantera.  La segona part ha estat molt més ajustada, amb diferents ocasions per part de tots dos equips, però que va acabar amb un just 1-1.  L’últim període va ser una repetició del primer i es va acabar amb un 8-2.
Ens quedem amb la imatge final del partit, una foto de tots dos equips en germanor, demostrant que ens ho hem passat bé i que ens a servit a tots dos per a aprendre una mica més.