diumenge, 20 de novembre del 2011

Benjamí 2002

UE FORNELLS- 8 FC VILABLAREIX- 4
Partit jugat al camp del Fornells un bon dia i unes bones condicions de camp de joc.
Al començament del partit tot semblava anar de cara ja que en pocs minuts ens hem posat 0 a 2 amb gols en pròpia porta el primer i els segon fet per en Martin, però en qüestió de pocs minuts ens a empatat el partit amb un en pròpia porta i l’altra de jugada. La segona part a sigut un anar i tornar de porteria a porteria amb la sort per part d’ells acabant aquesta amb un 3 a 2. A partir del tercer quart la cosa ha canviat amb un clar domini per part del Fornells que no ha acabat fins al final de la quarta part i final del partit amb una clara derrota per part del FC Vilablareix per 8 a 4. Tot i que a la tercera part semblava que podíem empatar quan en Martin marca el 4 a 3 però ens entren pel segon pal i ens claven el 5 a 3 però en una falta treta per en Guillem en Roger acosta el marcador en el 5 a 4, en Jofre en una mala cobertura segon pal fa que ens avancin al maror fins al 6 a 4 en què acaba el tercer quart. A la quarta i darrera part en Pau (10 del Fornells) clava una falta directa per l’esquadra dreta de la nostra porteria i puja el 7 a 4 i quasi a final de partit en una jugada del Fornells de dreta-esquerra-dreta i tornem-hi ens claven el definitiu 8 a 4 final.
Golejadors: Martin 2 i Roger 1