dilluns, 13 de desembre del 2010

Benjamí 2001

FC VILABLAREIX- 3 COMA CROS- 3

El Coma cros s'ha convertit en aquesta primera fase en l'únic equip al qual no hem pogut guanyar en els dos enfrontaments disputats tan en la primera volta al seu camp com aquest passat dissabte al nostre camp. Potser per ocasions podríem haver guanyat, però aquesta vegada no va haver-hi sort i el nostre equip no va estar del tot encertat.

En Francesc inaugurava el marcador en una de les típiques jugades seves en què va encarar el porter contrari i va tocar la pilota el just per posar-la fora de l'abast del porter i colar-la al fons de la xarxa. A partir d'aquí les ocasions es succeïen en una i altra porteria. Els nostres no estaven gaire fins de cara a porteria aquesta vegada i el Coma cros, quan arribava a la nostra àrea, ho feia amb cert perill.

Un clar penal comès a en Francesc, ja en el tercer període, va propiciar que ell mateix el transformés posant un tranquilitzador 2 a 0. Però l'equip visitant, que ho intentava repetidament, al final va obtenir els seus fruits i van aconseguir, amb dos gols, remuntar i empatar-nos el partit a dos gols.

Ja en el darrer període, després d'un còrner a favor, la pilota surt rebutjada lentament cap a la frontal de l'àrea i en Dani, vinguent en carrera, engalta un xut que es cola al fons de la porteria, marcant un gran gol i posant el 3-2. Semblava que havia de ser definitiu, només havíem de defensar i mirar d'aprofitar les contres per sentenciar. Però fou al contrari i amb força mala sort, doncs en una jugada per la banda dreta d'un jugador visitant, quasi arribant a la línia de fons, aquest xuta, aparentment semblava una centrada, però la pilota va entrar molt ajustada al primer pal aconseguint un nou empat, aquest cop amb el definitiu 3 a 3.

Segur que no va ser el nostre millor partit, però l'equip continua imbatut en aquesta lliga a l'espera de disputar el dissabte que ve al camp del Girona C el darrer partit d'aquest any.



De ben segur que acabarem bé l'any! Força VILA !!


Més fotos a l'àlbum

1 comentari:

Pere Alonso ha dit...

Un partit típic dels nostres: força, ganes i valor.