dilluns, 16 de maig del 2011

Crònica del benjamí 2002

FC VILABLAREIX- 1 GIRONA FC- 4

Gran partir del equip benjamí 2002, tot i la derrota per 4-1 contra el primer equip del Girona C.F.
El primer quart ha estat molt igualat amb una gran tasca defensiva del nostre equip, i sortint al contraatac; ha acabat amb 0-0.
El segon quart el Girona ha mostrat la seva superioritat i en dos errades defensives, ens ha fet dos gols, però el nostre equip, sempre ha estat ben situat en el camp i donant la cara.
El tercer quart l'hem jugat d'una forma fantàstica, i en una jugada dins de l'àrea del Girona, un dels seus defenses toca la pilota amb les mans i l'àrbitre ens xiula penal a favor.
En Roger pica el penar i el falla, però aprofita el rebot del porter i marca un gran gol.
Seguidament ens piten un penal injust en contra, i el Girona el xuta fora, a l'esquerra de la nostra porteria. El final del tercer quart acaba amb un igualat 2-1, i amb esperances de remuntada.
L'últim quart, comença, amb un penal clar sobre un devanter del Girona, i ens marquen el 3-1. Al cap de poc ens marquen el 4-1 i seguidament, ens xiulen un altre penal injust, el cual l'Arnau va parar.
Derrota clara, però ens ha quedat un regust a victòria, ja que els nanos han fet un gran partit contra un Girona que està a un altre nivell i ben guiats des de la banqueta per en David. Només cal recordar que al seu camp vam perdre per 11-0.
Enviar una forta abraçada a l'entrenador, en Marc,que es recuperi ràpidament i pugui estar ben aviat entrenant l'equip.