dilluns, 16 de maig del 2011

Resultats del dissabte 14 de maig

El benjamí 2001 va caure per 7 a 4 contra el Girona B en un amistòs jugat a Torres de Palau; el partit semblava ben encarat a l'inici del partit quan ens vam posar amb un 0-2; fins aquí el partit el teníem força controlat, tocant la pilota, amb passades a la banda intentant obrir el joc i arribant amb cert perill a l'àrea contrària, tot i que el rival també gaudia de les seves oportunitats. A partir d'aquí l'equip es va venir avall i el Girona, tocant i triangulant bé la pilota, ho va aprofitar i 5 gols seguits van posar un marcador molt coll amunt. En el tercer període vam tornar a apretar una mica i, més aviat per accions individuals que no pas col.lectives, vam ajustar el marcador fins a posar-lo en 5-4. Però el darrer període va servir novament per a què el Girona tornés a marcar fins a establir el definitiu 7 a 4.


El benjamí 2002 va caure per 1 a 4 amb el Girona en el partit jugat el dissabte al matí al nostre camp (podeu llegir la crònica del partit més amunt).


El prebenjamí 2003 va jugar també a Torres de Palau contra el Girona el partit de lliga ajornat per la pluja. No va ser el millor partit jugat per la nostra mainada i, en el que va ser el darrer partit de lliga, es va acabar perdent per un ajustat 3 a 2.


El prebenjamí 2004 i escoletes 2005 amb algunes baixes no van poder fer res per evitar la golejada al camp del Girona (11-0) i d'aquesta manera també van tancar la segona fase de la lliga amb derrota.