dijous, 3 de juny del 2010

Torneig de Salt dels Escoleta

L'equip de categoria escoleta va anar el passat dissabte a jugar el torneig del CF Salt que es va disputar en aquesta localitat.

En aquest torneig, també hi havia una mescla d'escoletes amb nens categoria prebenjamí any 2003, de totes maneres, la organització del torneig ens va passar un correu dies abans fent esment d'aquest fet, però que aquests els posaria en un grup i l'altre seria més igualat. O al menys així van pretendre, no sé si al final ens vam trobar algun equip d'aquests en la primera fase?


No es podia començar millor el torneig, doncs es va guanyar per 4 a 1 al Camós. Per a molts d'ells era la primera victòria des de que es van integrar a l'equip. Però el segon i tercer partit es van perdre contra equips més rodats, el Fornells per 6 a 0 i el mateix Salt per 7 a 0.

Havent guanyat un partit, ens quedava la lluita per la 5ª posició. L'enfrontament va ser contra el Fontcoberta i es va tornar a perdre per 4 a 0.

No està malament, vam quedar 6ens d'un total de 8 equips. Als nens, força contents, els hi van donar un merescut trofeu. FELICITATS A TOTS.

Podeu veure fotos d'aquest torneig a l'àlbum.