diumenge, 22 de gener del 2012

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX- 7 FPC GIRONA- 6

Aquesta setmana prioritzarem el bon clima del qual hem gaudit durant el partit, un magnífic matí assolellat, sense gel, fred, etc. a diferència de la setmana passada.
Ha estat un partit molt emocionant, sobretot al final.
Va començar com una estampida, els nostres nanos van jugar de valent a la primera part, no vam donar cap opció al rival, vam ficar 2 gols un l'Àlex i l'altre en Martí gairebé de mig camp. El Girona no es va acostar a la porteria en cap moment, com a molt fregava el mig camp.
A la segona i tercera part va estar més igualat, tot i que teniem més possessió de pilota i amb més oportunitats, però gairebé totes van anar a petar al pal, en un total de quatre.
Els resultats d'aquestes parts van ser 2-1 a la 2a, gol de l'Àlex a pase d'en Carlos, i un gol d'en Carlos ajustat al pal; i a la 3a part 2-2, gol d'en Quim en una jugada individual i un altre de l'Àlex, que aconseguia fer un Hat-trick.
A l'última part el Girona va entrar fort amb una posició 1-2-3, que ens va sorprendre i ens va golejar en tres ocasions seguides igualant el partit a 6 gols, quan ens semblava guanyat, ja que havíem acabat la 3a part amb un resultat de 6-3 .
Va ser una llarga 4a part, motivada pels nervis i el temps mort sol · licitat. Però en el darrer sospir del partit va arribar el gol d'en Joel, que ens va donar la victòria. Ens va emocionar molt com ho van celebrar els nostres jugadors.Ens mereixíem aquesta victòria i punt.