diumenge, 22 de gener del 2012

Benjamí 2002

ALLE SANT JORDI DESVALLS- 0 FC VILABLAREIX- 5

Partit jugat al camp de terra del St Jordi Desvalls en un dia molt maco i bon estat del terreny de joc.
Primera part amb oportunitats de marcar però aquesta va acabar aquesta amb un 0 a 1 gol de l’Ivan que marca aprofitant un rebuig de la defensa quasi des de mig camp. A la segona part tres quarts del mateix però gràcies a una bona assistència d’en Guillem per en Roger, aquest marca en una internada pel centre el 0 a 2 en que acaba la segona part. A la tercera part la cosa canvia una mica i en un corner xutat per en Guillem en Roger marca el que serà 0 a 3 i també en Roger marca el 0 a 4 a passi de banda d’en Jaume aconseguint el seu Hat-Crick, però en aquesta part cal destacar el gran paper del nostre porter Arnau que va fer tres aturades molt bones i totes de gol impedint d’aquesta manera la remuntada del St Jordi. A la darrera i quarta part en un saqui de porteria per part d’en Jaume, en Guillem marca de xut creuat el que serà el definitiu 0 a 5 de resultat final del partit.