dimarts, 10 de maig del 2011

Benjamí 2002 - TORNEIG MIC ANDORRA 2011

Hem de comentar que el MIC a Andorra ha sigut una experiència molt bona tant per la mainada com pels pares que varen assistir-hi.
Els del 2002 varen jugar el seu primer partit contra el FC Barcelona escola de Kuwait als quals la nostra mainada va jugar de tu a tu i es va perdre per un 4 a 2 cosa que demostra que no estem fent les coses tant malament. El segon partit va ser contra el Vila Olímpica de Barcelona amb els quals la sort no ens va acompanyar gens i ens varen guanyar per un 2 a 0 però va ser un partit molt disputat on tots els nostres jugadors varen tenir alguna oportunitat però el porter del Vila Olímpica les aturava totes i si no, els pals jugaven a favor d’ells. En aquests dos partits podem dir que molt hi va tenir a veure la sort. Pel que fa al tercer partit del dissabte contra el FC València va ser una cosa d’escàndol ja que ens varen deixar 9 a 0 i encara en volien més ja que quan marcaven agafaven la pilota i anaven corrent al mig del camp per tal de que els nostres ja centressin ( feien mala sang ), però cal dir que els nostres tot i el resultat no varen quedar gaire afectats i varen seguir passant-s’ho molt bé.
Pel que fa al diumenge a la fase final de consolació ens va tocar jugar contra el Sant Julià ( d’Andorra ) amb els quals varem quedar 1 a 0 marcat de falta directa a l’últim minut i després d’errar un pel per part dels nostres jugadors, per tant la mala sort va tornar a jugar a favor nostre.
Carles BUISAC I MAS