diumenge, 26 de febrer del 2012

Aleví (Lliga de la Federació Catalana de Futbol)


FC VILABLAREIX 5 - CFP STA. EUGÈNIA 1

L’inici ha estat prometedor, ja que encara no havíem arribat al minut 3 quan en Cristian fa una passada per sobre de la defensa contrària, i en Xavier trencant el fora de joc, fa el primer gol. Però tot i el domini clar, no es va materialitzar en cap gol més fins el tercer temps.

La tercera part va continuar igual, el domini es va traduir en una gran quantitat de córners, però aquesta és potser una de les nostres assignatures pendents, ja que cap d’ells va servir per augmentar el marcador. En n la lluita de pilotes en camp contrari, en David penja una pilota a l’àrea per a que en Xavier faci el seu segon gol. El marcador no es movia en part pels pals de la porteria contrària que també tenien alguna cosa a dir, i en part per la falta d’encert a l’hora de rematar per part nostra. Fruit de la pressió en Francesc va obrir el seu compte particular, deixant una pilota fora de l’abast del porter.

El fet de no saber treure profit dels córners, es van tornar en el nostre botxí i ens va passar factura, ja que fruit d’un error en la realització d’un d’ells, va arribar en contraatac l’únic gol visitant que deixava el marcador en un indefinit 3 a 1.

A la quarta part i degut a la impotència del rival, van esclatar els nervis de l’entrenador contrari, que amb una doble targeta groga es va autoexpulsar, donant una gran lliçó als jugadors: que no s’ha de fer en un camp de futbol.

Però el partit va seguir de la mateixa manera, i els nostres jugadors lluitaven totes les pilotes, de manera que en Francesc va fer dos gols més, deixant un just 5-1 final.

Al final el mal perdre de l’entrenador contrari, que podent reconèixer un moment d’escalfament i assumir el seu error de conducta, va tornar a increpar a l’àrbitre i es va dirigir de males maneres al nostre cos tècnic.

Acomodats entre els 4 primers llocs de la classificació, aquesta jornada ha estat fructífera, doncs dos rivals directes a aquests llocs han punxat en els seus partits.


Podeu veure la classificació clicant al següent enllaç



2 comentaris:

Xevi Pere ha dit...

D'ara fins a final de lliga tots els partits seran difícils! Pas a pas, aquesta setmana s'ha de treballar de valent per preparar amb garanties el difícil desplaçament del cap de setmana que ve i del Tourmalet que ens espera aquest mes de març! Estic segur que els nostres nanos ho donaran tot a cada partit i deixaran l'equip el més amunt possible, perquè... perquè SOM EL VILA, SOM ELS MILLORS!! ENDAVANT VILABLAREIX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOLI ha dit...

NUESTRO JUEGO ES INTENSO DIRECTO Y MUY DIAGONAL.NUESTRO MEDIO CAMPO RECUPERA MUCHOS BALONES DE HAY EL EXITO DE NUESTRA DEFENSA.SI LOS BALONES SON AEREOS DIRECTOS A NUESTRA AREA SUFRIMOS POR ESO TENEMOS UNA NECESIDAD DE MATERIALIZAR ALGUNAS OPORTUNIDADES MAS.EL PARTIDO DE ESTA SEMANA ESTUVO BIEN CONTROLADO PRACTICAMENTE TODOS LOS MINUTOS . ESO ES BUENO,FELICIDADES VILABLAREIX