dilluns, 27 de febrer del 2012

BENJAMÍ 2003

CFP SANTA EUGÈNIA- 3 FC VILABLAREIX- 1 (amistòs)

Seguint l'estadística d'aquesta temporada, el nostre equip Benjamí 2003 perd una vegada més un amistós. Serà que no els motiva els amistosos? Comença el partit, en un fantàstic dissabte de primavera tot i que som al febrer, però la temperatura és molt superior a la d'un dia assolellat d'hivern. Arrenquem malament als pocs minuts d'inici del partit amb 2 gols en contra, un d'ells de xilena que ni el jugador contrari s'ho creia, quina sort, bé per ell!. Sembla que estem una mica adormits, però tot seguit comencem a posar-nos les piles i a despertar amb una primera oportunitat d'en Quim que remata de vaselina alta sense entrar i a continuació l'Àlex amb una creuada que llisca el pal dret marxant molt ajustada. En general una primera part amb poca actitud i poca pressió per part nostre, i deixant el marcador amb un 2-0 a favor del contrari. A la segona part seguim amb la mateixa tònica, tímides oportunitats i bé per l'àrbitre que veu i anul·la un gol en fora de joc del Santa Eugènia. L'equip pressiona poc: l'Arnau xuta a porteria i l'atura el porter sense problemes, l'Àlex intenta una xilena que es queda a mig camí. Finalment arriba el goooooool, en "Romi" esquiva a l'adversari i d'un xut de puntera col·locada entra directa ajustada al pal dret, el porter queda abatut. Acaba la segona part amb un 0-1 a favor nostre. Comencem una tercera part on dominem el joc, millor posicionament, més pressió i és que a la mitja part els entrenadors han injectat als jugadors una dosi de motivació i això s'ha notat en les múltiples ocasions que han creat però que no han acabat encertant, faltava una última empenta. I per a concloure el partit comencem una quarta part amb un gol en contra d'un córner mal aclarit que cau als peus del contrari i marca sense dificultat. Continuem provant però no hi ha efectivitat, pal d'en Joel en un tir tancat i poques més oportunitats per ambdós, acabem la 4a part amb 1-0 per l'adversari. Partit perdut per 3 a 1 a favor del Santa Eugènia. Ja va bé que perdem alguns partits, així ens encoratgem més pel següent. Ànims nois, que la propera setmana comencem la segona volta.