dijous, 11 de novembre del 2010

A totes les famílies dels nous jugadors que han començat aquesta temporada:

Benvolgudes famílies,
En aquests últims dies, en diferents ocasions hem estat sabedors de preocupació generalitzada que s'ha creat al voltant de l'assumpte de la roba d'entrenament que us hem de subministrar.
En aquest sentit us volem informar que els continus endarreriments en l'entrega, ens diu la distribuïdora que es deu al fet que l'empresa fabricant va acumular un important volum de comandes amb anterioritat a la nostra, el que ha provocat que tot i funcionar a ple rendiment la producció, es vegi afectat el ritme dels lliuraments. Després de l'últim contacte telefònic amb el cap del departament comercial de Gedo (Distribuïdor Oficial de Legea), ens comunica que han rebut avís que la propera data de lliurament del material s'endarrereix fins el 30/11/10, essent aquèsta la tercera data que ens donen, motiu pel qual nosaltres ja dubtem de la credibilitat d'aquesta informació.
No hi ha altra solució que l'espera, ja que emprendre relacions comercials amb altres distribuïdores, ara mateix no ho podem fer doncs s'haurien de canviar els equipaments de la resta de jugadors per tal de poder mantenir la uniformitat de tot l'equip, amb el conseqüent perjudici econòmic que suposaria.
Us demanem comprensió i paciència i dir-vos que estem realitzant totes les gestions que estan al nostre abast per a què quedi solucionada aquesta qüestió el més aviat possible.
Atentament,
Xavier Pere i Dalmau
President del FC Vilablareix