dimarts, 26 d’octubre del 2010

Crònica del benjamí 2002

FC VILABLAREIX – UD CASSA

Partit molt maco i entretingut amb moltes ocasions per part Nostra que no es varen materialitzar per falta d’una mica de sort.

Primera part amb varies oportunitats per posar-nos per davant però sense èxit de cara a porteria acabant aquesta amb un 0 a 0. Segona part plena de gols els dos primers d’en Roger el tercer d’en Jaume amb combinació d’en Roger i d’en Guillem, el quart obra de combinació entre Roger i Guillem que aquest marca, el cinquè a una escapada d’en Guillem que torna a marcar acabant aquesta part amb un 5 a 0. La tercera part marca en Martí a passada d’en Guillem siguent el resultat de la tercera part un clar 6 a 0. A la quarta part ens fan un gol després de l’empenta del davanter del Cassà a en Jofre que així supera la nostra porteria i marcant el seu únic gol, un altra gol puja al marcador en un xut de còrner que un defensor del Cassà marca en pròpia porteria i l’últim i darrer gol fou obra d’en Guillem en una pilota que roba en un saque de banda deixant com a resultat final un 8 a 1 a favor de la Nostra mainada.