dimecres, 19 de gener del 2011

Benjamí 2002

CCE MONTESSORI - 4 FC VILABLAREIX - 1

Partit jugat amb bones condicions climatològiques i camp de gespa natural.
A la primera part ens va anar molt malament ja que els nostres jugadors varen sortir freds i sense cap rumb cosa que va propiciar que ens marquessin els tres gols en pocs minuts amb un clar domini per part dels locals. A partir de la segona part i amb el canvi de porter obligat per tal de tenir un jugador més, en Roger passa a la porteria i l’Arnau a jugador a partir de llavores els nostres prenen les rendes del partit i es fa del tot nostre però amb la mala sort de que no es va materialitzar cap jugada fins a la quarta part on l’Arnau, el porter titular a cada partit marca gol d’un centre per part d’en Jofre que rep la pilota d’en Jaume, però en un contra cop ens marquen el 4 deixant el marcador en un 4 a 1 final de partit. Cal comentar que a l segona part va haver-hi un canvi de mentalitat per part dels nostres i no es donava cap pilota per perduda, cal destacar a la porteria la gran feina que va fer en Roger ja que va parar algunes pilotes que “deu ni do”, també cal destacar l’esperit de lluita d’en Jofre i d’en Jaume que no varen donar el partit per perdut en cap moment al igual que els altres jugadors.

Felicitats per aquesta primera ronda i a seguir així.