diumenge, 22 d’abril del 2012

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX 7 - CFP SANTA EUGENIA 2

Partit jugat al nostre camp en bones condicions climatològiques i bon estat del terreny de joc.

Al començament del parit hem sortit freds i s’ha notat amb el primer gol que ens marquen només de començar i a la següent jugada un penal en contra fa pujar el 0 a 2 en menys de cinc minuts, la cosa ja s’ha anat posant una mica més a to quan en una assistència d’en Guillem a en Martin fa que pugi el primer dels nostres i en una saqui de banda de l’Ainoa cap en Martin fa que aquest marqui el segon deixant la primera part en un 2 a 2. En la segona part hi ha hagut vàries oportunitats que no s’han arribat a consensuar amb xuts al travesser, arran de pal i fins hi tot una falta directa que en Guillem no aconsegueix col·locar entre els dos pals però, al final tot té un premi ja que en Guillem aconsegueix posar-nos per davant cap al final d’aquesta part. La tercera part ha estat molt igualada, al igual que la segona però en una pilota que roba en Martin al mig del camp, es planta davant del porter i marca el que serà el seu tercer del dia deixant aquesta part en un 4 a 2 .

La darrera i última part ha estat més intensa ja que el Sta. Eugènia ha apretat més deixant així més espais oberts i així els nostres ha pogut jugar més com per exemple en una pilota que el Roger atura a mig camp, avança una mica i clava un xut que al porter del Sta. Eugènia se li escapa marcant així el cinquè del matí, s’ha seguit jugant amb molta intensitat i en Martin recupera una pilota que la cedeix a l’Ivan que marxa dels defensors i marca el sisè, però la cosa no acaba aquí ja que en un saqui de banda de la Paula per l’Ivan que veu la pujada d’en Roger al que li dona la pilota i aquest marca el setè del matí deixant el resultat final en un clar 7 a 2.

Golejadors: Martin 3, Roger 2, Ivan 1 i Guillem 1