diumenge, 22 d’abril del 2012

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX 10 - CD BANYOLES 0
Partit de tornada contra el Banyoles, que resulta novament fàcil. Ens feliciten pel bon joc dels nostres i ens comenten que han trobat a faltar dos pilars del seu equip: un bon davanter i el porter (que han substituït per un altre jugador, no penseu que la porteria estava lliure!!), també han qualificat de dificultós el nostre terreny de joc.
Comença el partit amb setge per part nostra, moltes oportunitats, i primer centre d'en Joel per dalt que per poc no arriba en Quim. El primer gol serà de l'Àlex; que la condueix des del mig camp. Seguirà en Martí Cuyàs; aprofitant una fallada del porter i atent l'endinsa. El tercer gol d'aquesta primera part arriba d'en Joel; en un centre ras d'en Quim que l'Àlex ben vist deixa passar perquè dispari en Joel, que estava en millor posició per al xut. 3-0
La segona part, més tranquil·la, només marcarà en Carles a primer toc, sense parar-la l'empalma rasa enganyant el porter. 1-0
A la tercera part es fan un parell de gols més, un de l'Àlex de vaselina i un altre d'en Quim que centra a l'àrea petita des del córner i toca el defensa que la fica en pròpia porta. 2-0
L'última part continuarà dominada pels nostres. Comença marcant en Carlos amb un passi d'en Cuyàs; es queda sol davant el porter i el bat. Els dos següents gols seran de l'Arnau; el primer d'una passada creuada que l'Adrian li fa des de la porteria, en una ziga-zaga marxa sol i marca, l'altre gol en una boníssima jugada amb en Carlos, paret paret i dins: xuta en Carlos el porter casi la para i l'Arnau aprofita el rebot per golejar.
El desè i últim gol el fa en Joel; en una jugada a l'àrea petita en un aldarull va arribar a punt per ficar la cama al millor moment i marcar.

Realment els jugadors estaven en un dels seus millors dies; relaxats, amb ganes i amb la sort d'un rival fàcil. Felicitats a tots per la seva bona feina!