dimarts, 8 de maig del 2012

Lliga de la Federació Catalana de Futbol. Aleví 3a divisió Grup 29

UCE CELRA 2 - FC VILABLAREIX 7



Només tres punts, això és el que ens queda per tal de posar la cirereta a una temporada increïble. Qui no hagués signat un cinquè lloc a l’inici de la temporada? Qui no hagués signat un tercer lloc a mitja lliga? Hi havia tensió, ningú en parlava, però el nerviosisme es notava més aviat entre els Blues que no pas entre els jugadors, massa professionals com per posar-se nerviosos a aquestes alçades.
El partit comença espès, com tants d’altres, però ens mana la presa de resoldre el partit abans de la mitja part. Dominem però no ens distanciem del contrari, i no es fins la tercera part on un error arbitral trenca el partit i fa pagar l’esforç que ha hagut de fer el Celrà per evitar que el partit li marxés.
El protagonista, l’entrenador del Celrà, que tot i el moment de tensió va saber comportar-se en tots els sentits davant l’error arbitral (encara em pregunto com s’ho va fer) i la seva salutació un per un a tots els nostres jugadors al final del partit.
Per cert, comencem a pensar com celebrarem la fi d’aquesta gran temporada el dia de la Festa Major. Vila Vila Blareix

2 comentaris:

Xevi Pere ha dit...

No podem demanar més! Aquest divendres primera celebració amb una butifarrada! Dissabte a guanyar i subcampionat al sac! FESTAAAAAAAA!!
Vila, vila... blareix!!

TOLI ha dit...

Que fácil es acostumbrarse a ganar pero que difícil es mantener el potencial físico a estas alturas de la temporada.Buen partido en todas las lineas con buen fútbol de nuestros chicos. FELICIDADES