diumenge, 6 de maig del 2012

Benjamí 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 Grup C

FC VILABLAREIX 5 - UD CASSÀ 2
Partit jugat al nostre camp en un dia esplendorós i bon estat del terreny de joc.
Ha sigut un partit on els nostres han jugat totalment al revés que el dia del partit del Bell. Lloc, és a dir, avui han jugat. A la primera part ha sigut un atac continu i pressió per part dels nostres, han sortit entonats ( no sabem que els han dit dins el vestidor ) i en una pujada de pilota d’en Jofre per la seva banda la cedeix molt bé a l’Ivan que marca el 1 a 0 de la primera part. A la segona la tònica del partit ha estat la mateixa i en una recuperació de pilota per part d’en Guillem, aquest fa pujar el segon al marcador però en un xut de pilota de fora l’àrea d’un dels davanters del Cassa ens redueixen l’avantatge però en un altra recuperació de pilota aquest cop d’en Roger que la passa a en Guillem i aquest a la Paula que fa pujar el 3 a 1 a l final de la segona part.

La tercera part la tònica ha estat la mateixa de les dues anteriors amb moltes pujades però aquest cop semblava que la pilota ens anava en contra ja que no volia entrar de cap manera però en una centrada d’en Roger en Guillemmarca el 4 a 1 que és el resultat d’aquesta part. A pocs minuts de començar la darrera part en una badada en una sortida de pilota davant la nostra àrea ens la roben i marquen el 4 a 2 cosa que ens fa posar una mica nerviosos, la mainada en veure això es tornen a posar les piles i tornen a dominar aquesta part on hi han hagut moltes oportunitats per part de l’Ivan, d’en Roger i d’en Guillem que sempre trobaven o bé el porter o algun defesa just sobre la línia de gol, cal comentar que en Roger també n’ha tret una just sobre la nostra línia de gol però en una de les jugades en Guillem centre la pilota a l’Ivan i, aquest veu venir a en Roger de cara i li cedeix una pilota que ha estat el colofó final deixant el partit en un clar 5 a 2 a favor del Vilablareix.

Golejadors: Guillem 2, Ivan 1, Paula 1 i Roger 1