dissabte, 12 de maig del 2012

Lliga Federació Catalana de Futbol. Aleví 3a Divisió Grup 29

FC VILABLAREIX 7 - CP BELL.LLOC 1



Ha estat un dia de festa en tots els sentits, l’ambient, l’afició, els Blues, els jugadors, …
Teníem dos boles de partit, i a la primera oportunitat l’hem aconseguit. Tot era preparat, i avui era el dia ideal per celebrar el segon lloc en una classificació a la qual el nostre Club s’estrenava.  Hem aconseguit amb escreix totes les fites marcades a l’inici de temporada, només que ara tenim un petit problema: millorar des de el punt on hem arribat, és farà molt difícil.
La imatge del dia:  els jugadors passant per sota d’una pancarta i un passadís que els hi han regalat els Blues: ORGULLOSOS d’aquest equip!!!!

Vila Vila Blareix

3 comentaris:

Cristian Dani Pol ha dit...

som 3 el capità ,el 9 i el 5.
Bueno en Cristian , en Dani i en Pol
i volem dir:
som un equip i no us preucupeu perquè la temporada següent tindreu més jornades "collunudes" com aquestes i agraïr a tota l'afició la feina que fan pel club i pels jugadors.

Xevi Pere ha dit...

No tinc cap mena de dubte d'això que digueu, perquè els que sou "collonuts" sous tots vosaltres, tots i cadescun dels que formeu aquest GRAN EQUIP!!
Felicitats nanos per aquesta gran temporada i recordeu-ho... tots estem ORGULLOSOS!!

Jose Antonio ha dit...

Yo tambien estoy seguro de que nos esperan muchos Sabados cojonudos , pero superar esta temporada es muy dificil , GRAN TEMPORADA , GRAN EQUIPO , VILA VILA BLAREIX.