diumenge, 6 de maig del 2012

Benjamí 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 Grup C

FC VILABLAREIX 5 - EF GIRONÈS SÀBAT 2
Ha estat un partit una mica fluix ... però en un dia tan calorós i només un canvi a la banqueta, no es pot demanar més..., tot i això l'hem guanyat i és que hem tingut un capità que ha anat de cap a cap a per totes, ole tu, així és fa Carlos!!!
Comencem la primera part i en quatre tocs la pilota va a córner, l'Aitor el remata i marca el primer gol del partit. El contrari llença un xut llunyà que bota davant del nostre porter Adrián i no aconsegueix aturar-la, és el gol de l'empat. Sembla que aquest partit no serà tan fàcil com el que vam fer a casa seva, estan més al lloro.
El segon gol nostre arriba en una escapada sacsejada d'en Joel per la banda esquerra, que acaba marcant-se un bon centre que remata l'Àlex de taló, un golàs, si senyor. Acabem la primera part amb 2-1.

A la segona part el contrari ens fa un gol en unes condicions no gaire clares: un centre de falta a l'àrea petita, es crea un aldarull i la pilota acaba dins de la porteria i uns quants jugadors tirats a l'àrea. No comment.
Seguidament en Carlos, que com ja hem dit estava molt a l'aguait, xuta des de lluny i el porter no pot fer res. Aquesta segona part 1-1.

La calor comença a fer-se notar, no tenim més que un canvi i els nostres surten amb els caps molls, com engominats i reclenxinats, sembla que s'hagi renovat tota la plantilla, però és una màscara perquè el cos sent el cansament. El contrari té els nens de refresc i això es nota. Tot i això el primer gol arriba d'un passi de l'Àlex cap a en Carlos que xuta des de fora de l'àrea i el porter la toca però no la pot retenir. I torna en Carlos a fer un altre gol, quan s'avança amb velocitat i treu un puntàs enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb aquest gol aconsegueix el hat-trick del partit. Acabem aquesta part amb dos gols més que pugen al marcador.

A la quarta part hi ha poc a explicar: simplement estaven cansats i esgotats. 0-0.

El marcador final del partit és un favorable 5-2, amb només 8 jugadors. Felicitats nois, tots heu treballat de valent!!!