dissabte, 28 d’abril del 2012

Lliga de la Federació Catalana de Futbol. Aleví 3a divisió Grup 29.


FC VILABLAREIX 1 - CE BESCANÓ 0



Podia haver estat una casualitat, podia ser sort, fins a avui algú encara es podia agafar a alguna d’aquestes excuses, però hem demostrat que el dia del partit a casa del Bescanó només hi va haver justícia, i avui s’han acabat d’aclarir tots els dubtes.
 El Bescanó ha demostrat que venia amb ganes de venjança, però per poder derrotar a aquest equip que “no tenen gaire planta” hi fa falta alguna cosa més que dedicar-se durant seixanta minuts a penjar pilotes a l’àrea per a que un sol jugador miri de fer un gol.
 Els dos equips menys golejats a la lliga s’han enfrontat, i han demostrat per que ho son: fortes defenses que han fet que la victòria es decantés per la mínima.
Ens ha costat guanyar, hem patit, hem lluitat, però també és cert que amb una mica més de sort haguéssim pogut fer dos més, però de nou els pals no ho han volgut. El contrari ha acabat perdent la paciència amb la nostra defensa i mig camp, no han disposat de cap oportunitat clara i potser la por els hi ha acabat passant factura.
 Una victòria amb dedicatòria al cel, tingues clar Pol que està ben orgullós ...

6 comentaris:

TOLI ha dit...

Victoria que nos afianza en la segunda plaza .Todos los jugadores han jugado un partido muy serio y ordenado,buena planificación de los técnicos.SOMOS BUENOS SOMOS GRANDES SOMOS FUERTES SOMOS COJONUDOS SOMOS BLUES!!!!!

Marta ha dit...

Què més dir?. Crec que tot ja està dit. Blues per sempre. Vila, Vila.... blareix

josep.agüera. ha dit...

Un partidas dels nostres nanos (van uns cuants)especialment en David per mi el mijor partit que e vist dell. Felicitacions per tots.
VILA..VILA...BLAREIX.

Jose Antonio ha dit...

Grand partit , intens i emocionant , hi han fotos en les que es veu la superioritat fisica del Bescanó , també es veu a les fotos que cap dels nostres jugadors gira la cara davant l´immediat pilotasso dels jugadors rival , amb aquest reportaje fotografic es pot veure els detalls que s´escapen al partit . FELICITATS PERE. del VILA SEMPRE

VILA SEMPRE

Pere Alonso ha dit...

Sempre!

Xevi Pere ha dit...

Estem en un estat pletòric de forces, ànims i ganes de jugar i guanyar partits; em pregunto què passaria si a la lliga encara li faltéssin més jornades per disputar...
Estic orgullòs d'aquest EQUIP!!
FORÇA BLUES! FORÇA EQUIP! FORÇA VILA!!!