dilluns, 16 d’abril del 2012

Benjamí 2003

AE SANT GREGORI 5 - FC VILABLAREIX 3

Primera derrota de la segona volta, que hi farem!!
Tot i ser una hora de joc inusual i incòmoda, les 3 de la tarda, el partit promet.
A la primera part surten els dos equips molt motivats. El nostre marcador s'estrena amb un golàs d'en Marc Romagós, gairebé de mig camp. Seguidament el contrari empata; són perillosos davant, ràpids, preparen un contraatac en un tres i no res. El segon gol del St.Gregori arriba amb un jugador ràpid que es queda sol davant del porter i marca sense dificultat. Perdem 2-1.
Comencem una segona part pitjor que la primera, ja que als 20 segons d'inici ens marquen i és que estan molt desperts i motivats, el seu entrenador és la seva adrenalina. Ens fan el següent gol de falta. Per fi un altre golàs d'en Romi, que sense parar-la empalma des de mig camp contrari. Acabem amb un altre 2-1
La tercera part és molt igualada i només cal destacar un bon xuT d'en Martí Cuyàs, que acaba aturant el porter. 0-0.
Al final del partit els nostres tenen més ganes d'intentar remuntar i vam començar amb un gol d'en Martí, d'una paret amb en Quim que ho veu bé. Estem a un gol de l'empat, hi ha nervis i no arriba l'esperat gol. Per finalitzar el St Gregori marca en el seu estil, un contraatac ràpid que ens remata i ens fa perdre el primer partit de la segona volta. 1-1 a la 4a part.
Marcador final 5-3
S'ha de ser positius i pensar que després d'una derrota sempre hi ha més ímpetu i motivació per al següent partit. Força nanos, força Vila.. blareix!