dilluns, 16 d’abril del 2012

Benjamí 2002

UE QUART 6 - FC VILABLAREIX 1

Partit jugat a primera hora del matí amb bon dia i bon estat del terreny de joc, avui teníem la baixa d’en Roger que estava al llit amb febre ( esperem una ràpida millora ).

A la primera part han sortit com sempre, freds i sense acabar-se de col·locar dins el camp i ens han perdonat en dues jugades clares de gol acabant aquesta amb empat de 0 a 0. A la segona part només de començar ens claven el primer, els nostres reaccionen però en una clara ocasió de gol no la saben acabar amb èxit, en canvi ells en un contraatac defineixen i marquen el segon, els nostres no s’arronsen i tornen a desaprofitar la segona jugada clara de gol acabant la segona part amb un contundent 2 a 0. La cosa sembla que canvia a la tercera ja que en un saqui de banda per part de l’Ainoa cap a en Martin que aquest cedeix a en Guillem que marca el primer pels nostres, en Jofre en aquesta part ha fet una de les faltes que s’han de fer i en el lloc on s’ha de fer ja que un davanter s’escapava amb la pilota i es quedava sol davant el nostre porter impedint el que podia ser un altra gol, però en una falta xutada per ells des de mig camp ens marquen de manera molt tonta deixant la tercera part en un 3 a 1 s’ha de dir de totes maneres que en aquesta part hem apretat molt més que ells al igual que a la darrera però en un contraatac el davanter del Quart es planta davant l’Arnau i marca el quart, en una altra jugada totalment descentrada per part dels nostres, ja que es trobaven tots al mateix cantó de camp el Quart aprofita per obrir la pilota i marquen el cinquè i en un rebuig dolent d’en Jofre la pilota va enrere cap el davanter del Quart que tot sol deixa el marcador en el definitiu 6 a 1 final.
Apa nois un altra dia a veure si hi ha una mica més de sort, vinga, a tirar tots endavant.
L’únic gol que hem marcat: Guillem