dilluns, 19 de desembre del 2011

Benjamí 2003

FC VILABLAREIX- 5 UE FORNELLS- 3

Partit amb molta intensitat i ben jugat pels nostres, tant en defensa com en atac. Cal destacar el partidàs que ha fet en Carlos, que ens ha obsequiat amb un Hat Trick.A la 1a part obrim el marcador amb un gol de l'Àlex, en una internada per la banda esquerra i bat el porter per dalt. A continuació empat a 1 en una fallada nostra, tipus "Valdés". Seguidament pase de l'Àlex a la banda esquerra, recull en Joel i marca gol, situant la primera part en un 2-1.
A la 2a part obren ells el marcador amb gol, empatant a 2. De seguida el desempat, amb un despert Carlos, ens avancem una altra vegada amb un bon xut des de la ratlla de l'àrea.El quart gol centre d'en Joel que l'empalma en Carlos de primeres, batent al porter per l'esquerra. Acabem la 2a part amb un gol del Fornells de falta, quedant en 4-3.A la 3a part aconseguim marcar distàncies amb un golàs d'en Carlos, havent fet un autopase, amb un gran gol al segon pal, ens va deixar bocabadats!!Finalment la 4a part, tot i que van haver moltes oportunitats pels dos equips, no es va ampliar el marcador.
PIIIIIIIIIIIII, final del partit Fc Vilablareix 5 - UE Fornells 3.