dilluns, 19 de desembre del 2011

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX- 5 CD BANYOLES- 2

Partit jugat al nostre camp en bones condicions climatològiques i bon estat del terreny de joc.
Partit que en la primera part han jugat com han jugat, freds i sense gaire encert on ho demostra el resultat de un pobre 1 a 0 d’un saqui de banda d’en Jofre que serveis cap en Roger i aquest a l’Ivan que xuta i toca el pal però en Roger ben col·locat remata i marca el primer gol del partit. A la segona part ens empaten en una falta que l’àrbitre no marca però en Jofre allunya amb la mala sort que cau als peus d’un davanter que tot sol remata a porteria sens que l’Arnau pugui fer res. En una altra jugada fan falta sobre en Jaume que l’àrbitre no la pita i ens marquen el segon posant-se ells per davant del marcador amb un 1 a 2 totalment immerescut, però els nostres reaccionen i en un saqui de banda d’en Jaume cap en Roger que aquest serveis a en Guillem que marca a plaer deixant la segona part amb un 2 a 2.
A la tercera part la cosa ja ha canviat quan l’Ivan xuta una pilota que atura el porter però no atrapa la pilota i així en Martin ( que és un oportunista ) aprofita per posar-nos per davant. El quart gol arriba d’un xut de porteria de l’Arnau que agafa l’Ivan que xuta i també atura el porter però en Martin aprofita el rebot i marca el 4 a 2, l’ensurt ens el donen en un xut que toca el travesser i al rebot la toca un del Banyoles però en Roger molt ben col·locat sota els pals la treu salvant un gol. I no podia faltar el gol que actualment sol haver-hi a cada partit i ha sigut com sempre, saqui de corner per part d’en Guillem que en Roger marca de cap el cinquè i definitiu 5 a 2 de final de partit. La quarta i darrera part hi ha hagut algunes ocasions però el marcador final n’hi s’ha mogut. Cal destacar el gran paper de contingència d’en Roger vers el davanter rosset que tenia el Banyoles.

Avui han vingut unes espectadores noves al camp, són les nenes de la clase que també han vingut a animar als seus companys, GRACIES.

Golejadors: Guillem 1, Roger 2 i Martin 2