dimecres, 16 de desembre del 2009

PÒQUER DE VICTÒRIES

CAP DE SETMANA RODÓ, UN PLE AL 4. TOTS ELS NOSTRES EQUIPS VAN ACONSEGUIR GUANYAR ELS SEUS PARTITS DEL PASSAT DISSABTE 12 DE DESEMBRE.

Els benjamins es van imposar (1-2) amb més dificultats de les previstes al camp d'un Cassà reforçat amb un nen nascut l'any 2000 situat a l'eix de la defensa que ni els nostres davanters més hàbils el podien superar. I a més va jugar els quatre periodes, o sigui, tot el partit. La veritat és que la situació ens va indignar una mica, doncs el futbol s'ha de jugar en igualtat de condicions i no fent trampes. La queixa es farà arribar al Consell Esportiu per a què no es torni a repetir en altres enfrontaments. De totes maneres, l'equip es va sobreposar a aquesta adversitat i va aconseguir una nova i treballada victòria.

Per fi va arribar la primera victòria en el campionat del nostre prebenjamí any 2002, i ben merescuda. La mainada va demostrar que aquest equip té potencial, i que fins ara els havia acompanyat la mala sort. I és que el poc premi que havien aconseguit en anteriors partits de forma inmerescuda, aquesta vegada es va fer justícia en un bon partit disputat a casa contra el Sant Gregori, al que van derrotar per 4-1.





El prebenjamí de primer any no va donar cap opció al Santa Eugènia i li va endosar un contundent 7 a 0. El partit no va tenir cap més color que el groc i el blau del nostre equip. Va ser un atac i gol constant dels nostres jugadors cap a la porteria contrària i així ho demostra el resultat final.







Per últim, els més petits de tots, els escoleta, van jugar un partit amistòs contra el Cornellà i també van guanyar, en aquest cas per un ajustat 2 a 1. Feia setmanes que no jugaven un partit amb mainada de la seva edat, i la veritat és que quan això succeeix, hi ha un gran grup capaç d'enfrontar-se a qualsevol equip. Si fem memòria, recordem els partits de pre-temporada disputats, que van acabar tots en victòria.


A TOTS PLEGATS, FELICITATS CAMPIONS !!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'alineació del Cassà nomes demostra la por que ens comencen a tenir els altres equips.

Vila - Vila - Blareix!!!!!

Pere

Anònim ha dit...

Destacar el partidàs dels prebejamins 2002. Molt important la primera victòria per donar ànims i moral als nanos i a l'entrenador (encara que no pogués ser-hi). Felicitats, continueu així i les victòries ja aniran vinguent! Vila - Vila - Blareix!!

Jordi