dimecres, 9 de desembre del 2009

Benjamí: 3r classificat en el III Memorial Galiana de Palafrugell


El 8 de desembre, el nostre benjamí va disputar el torneig III Memorial Galiana de Palafrugell, a on va aconseguir un fantàstic 3r classificat d'un
total de 8 equips que el disputaven. A les 10,30 vàrem jugar contra la Penya Atlètica Vidreres, un bon equip que ens el vam tornar a trobar en el partit de lliuta pel 3r lloc. La victòria va caure al nostre costat per un clar 0-3. Era important començar bé el torneig per assegurar-nos una de les dues primeres posicions en la fase de grups que permetien jugar les semifinals. Seguidament, a les 11,30 ens va tocar el Mont-ras. I ens preguntàvem: que carai els donen per menjar a Mont-ras, ja que alguna criatura feia com 2 d'algun dels nostres. Tot i que tenien algun nen del 2000, vam tornar a guanyar per 1-2. Amb aquest resultat i els donats en els altres enfrontaments, ja teniem la primera plaça assegurada. El tercer partit del grup va ser contra els amfitrions, el Palafrugell, i amb una nova demostració de joc i lliuta ens vam imposar per un altre 0-3.



Arribava el moment clau: la semifinal. Vam jugar contra el 2n classificat de l'altre grup, el Borrassà. Va ser el partit de la mala sort, de la ràbia, de la impotència. Ens vam posar amb un dos a cero ben aviat, però ens van empatar a dos abans del descans. Ens vam tornar a avançar tres a dos i teníem el partit força controlat. En una jugada del Mont-ras que no semblava portar gaire perill, un jugador d'ells amb un fort xut amb l'esquerra ens va empatar de nou. I quasi a les acaballes del partit, la jugada nefasta: un injust penal en contra, que ningú no va reclamar i, pel que sembla, només va veure l'àrbitre, ens va condemnar a la derrota. Quina llàstima!! Ens vam merèixer més en aquest partit, però el futbol és així (de cruel en aquest cas).
Ens havíem d'aixecar com fos anímicament, doncs volíem acabar el torneig amb victòria, i que aquesta ens portés a aixecar el trofeu al 3r classificat. Doncs carai si es van aixecar!! Per ganes, lluita, entrega i "pebrots" ningú ens guanya!! Vam demostrar en el darrer partit, que aquest equip es mereixia haver estat a la final. Vàrem tornar a fer una demostració novament contra la Penya Atlètica Vidreres guanyant per 1-6. Un altre trofeu cap a les vitrines del club! MOLTES FELICITATS!!
Resultats del torneig
1a fase grups:
Penya Atlètica Vidreres-0 FC Vilablareix-3
CE Mont-ras-1 FC Vilablareix-2
FC Palafrugell-0 FC Vilablareix-3
Semifinal: Borrassà-4 FC Vilablareix-3
3r i 4t lloc: Penya Atlètica Vidreres-1 FC Vilablareix-6

2 comentaris:

Anònim ha dit...

On es pot fer una denúncia a l'àrbitre per aquest penalty?

Vila Vila Blareix!!!

Pere

agustin ha dit...

juguem com el barsa pero tenim la mala sort del español.ya arribara el dia que aquesta sort canvi.