dissabte, 19 de maig del 2012

Federació Catalana de Futbol. Campionat de lliga. Aleví 3a Divisió Grup 29

FC VILABLAREIX 5 - MONTESSORI PALAU C.C.E. 3




L’emotivitat ha estat present des de l’inici del partit. Avui era un dia especial. L’últim partit de lliga d’aquesta temporada i l’últim partit de lliga d’en David amb l’Aleví del FC Vilablareix.
No hagués estat just deixar passar aquest moment sense fer-li un merescut homenatge a un bon jugador, gran amic i millor persona. El resultat ha esta el menys important, no ens jugaven res. Avui tocava divertir-se, JUGAR a futbol.
Amb la rotllana final hem envoltat al nostre company, hem cridat ben fort que no el volíem deixar anar, que continuarà estant allà on jugui al centre del nostre cor. No podem dir adéu, no volem dir adéu. Hem de saber esperar, perquè tinc molt clar que molt aviat, podré tornar a cridar quan xutem una falta allò de: Rebenta-la David!!!!!


Gràcies per tot David (Àlex, Toni i Luci).

10 comentaris:

Pere Alonso ha dit...

Molt difícil expressar en paraules tot el que sentim a dins nostre.
Grande David, grande!!!!

Anònim ha dit...

Moltes Gràcies a tots, ens heu fet sentir un mes des del principi fins al final. No us oblidarem i esperem tornar.

VILA VILA BLAREIX.......

DAVID

Toni, Luci, Alex

agustin ha dit...

Te has comportado como un auténtico campeón,te has adaptado muy rápido al juego del equipo a tus compañeros y a tus entrenadores.gracias a tu sencillez te has hecho con el cariño de todos y el mío ya lo tenías,jajajaja.
Espero que el año que viene podamos hacer un infantil,estoy en ello.
Eres grande

TOLI ha dit...

Felicidades DAVID por una gran temporada has crecido futbolisticamente y estás preparado para futbol 11.No se puede pedir más de un jugador, compañero y amigo ORGULLOSOS DE NUESTRO DAVID

josep.agüera. ha dit...

David grand...grand temporada la teva (la del equip tambe)gracies per les coses que emb rebut de tu .
Te s'perem molt aviat per disfrutat del teu futbol.
Que tinguis molta sort la temporada que ve.
VILA..VILA...BLAREIX.

Anònim ha dit...

Gràcies a la familia HEREDIA per tot, i especialment gràcies David per tot el que has aportat a l'equip.Sempre sereu un mes de l'equip. Molta SORT!! Roser

Xevi Pere ha dit...

Jo tampoc tinc paraules per expressar el meu sentiment cap a tu, David. Em desferia en elogis envers a tu com a jugador i encara més com a persona, perquè així ho has demostrat. La samarreta nº 4 esperarà el teu retorn.
GRÀCIES CRACK!!

Pol, Marina i Marta ha dit...

Gràcies David per la feina que has fet per l'equip.
Encara que marxis de l'equip, et tindrem sempre en el nostre cor.

Pol, Marina i Marta

Esther ha dit...

Et conec fa temps i se la gran persona que ets i aquest any ens has demostrat a tots que també ets un gran futbolista. No dubtis que tots et portem al cor a tu i a la teva família.
Una abraçada molt forta David de la teva amiga
Esther

Jose Antonio ha dit...

Yo no me despido , se que el año que biene no jugaras con nosotros pero eres mi vecino y se que te veré en todos los partidos que puedas venir a vernos , aun quedan tres torneos entre ellos el de Tordera y será un lujo para el torneo verte jugar entre los mejores , SIEMPRE CON NOSOTROS , SIEMPRE BLUES .