dissabte, 14 d’abril del 2012

Aleví. Lliga de la Federació Catala de Futbol

FC VILABLAREIX 18 - PENYA DOBLE SET 0


No sabria dir quina ha estat la “victòria” més dolça.  Per un costat hem complert amb el que volíem, no hem tingut sorpreses i hem aprofitat el partit contra el “colista” per a augmentar el nostre compte particular de gols a favor, que dia a dia va creixent i es va situant on ha de ser.  Per l’altra banda, tot just acabar el partit i encara sense abandonar el nostre camp ens hem assabentat de l’empat del ComaCros contra el Vilaroja, un empat que ens deixa ara ja a la segona posició en solitari, donant una gran pressió al nostre proper rival, el mateix ComaCros, qui es veu obligat a guanyar si no vol abandonar la lluita per la plaça d’ascens.
Com a dades del partit, dir que 8 jugadors de camp han marcat, que ha estat la major golejada de tot el que portem de lliga, que tres jugadors han fet més de 3 gols i que l’afició … com sempre ha estat a la Pole Position de les aficions. 
Algú s'ha fixat que ben pintat era el camp?  Estic orgullós d'aquest Club, d'aquest Equip, del seu Escut, del seu ambient i del seu President amb la Junta que el recolça.  Qui pot demanar més?
Recordeu que som grans, molt GRANS.
Vila Vila Blareix!

7 comentaris:

TOLI ha dit...

Ni en la mejor de las predicciones esperábamos estar segundos en el tramo final de la liga.Sigo buscando alguna explicación como la suerte,carambolas,casualidad o mal juego de los rivales.Y he llegado a una conclusión QUE COJONES !!!SOMOS BUENOS!!! TOLI

Pere Alonso ha dit...

Yo diría:BUENOS DE COJONES!!!!

Gracias por la visita delegado.

Xevi Pere ha dit...

O COJONUDAMENTE BUENOS!!
O BUENÍSIMOS DE COJONÍSIMOS!!
EN DEFINITIVA... LOS MEJORES... COJONES!!!!!!!!!

Xevi Pere ha dit...

Per cert, jo si que m'he fixat que el camp estava molt ben marcat!!
Avui hem estrenat un nou "pinta-camp". El que fa un bon esmorzar..!!!!

Anònim ha dit...

Som el millors!!!! Ara toca molta concentració per el proper partit.Roser

josep.agüera. ha dit...

El "EQUIP" en la seva linia BE.
El obgetiu ya esta mes que cumplit,ara mes que mai tenim que gaudir dels nostres nanos.
VILA..VILA...BLAREIX

Jose Antonio ha dit...

Jo també estic orgullos de l´equip , del cos tecnic , de la junta ,del escut , de la bandera , dels fotografs , dels que marcan el camp , de l´esmorçar que be despues , del bloc , del facebook i ara que tenim bar hasta del camp estic orgullos

DEL VILA SEMPRE