Resultats del Benjamí 2001

XIV TORNEIG MEMORIAL JOSEP BARCELÓ - TORDERA 2011

Grandíssim paper el que va fer el benjamí 2001 en el Memorial Barceló de Tordera.

CFJ Mollerussa-4 FC Vilablareix-0

El nostre primer partit era el partit que donava per inaugurat el Torneig amb la sacada d'honor del regidor d'esports de l'Ajuntament de Tordera i la mare de Josep Barceló. Eren les 9 del matí i els nanos s'havien llevat molt d'hora per jugar aquest primer partit. Només de començar el partit vam poder veure que no era el Mollerussa que vam trobar l'any anterior. Molt bon toc de pilota i bones triangulacions, no hi vam poder fer res. Però el millor encara havia d'arribar.

Sevilla FC-6 FC Vilablareix-0

Durant els primers 8 minuts de partit els vam plantar cara, inclús vàrem tenir alguna arribada a l'àrea contrària i ells, molt tècnics, tampoc arribaven amb excessiu perill. Finalment van inaugurar el marcador encara en la primera part i el van ampliar fins a deixar un 2-0 a la mitja part. A la represa el Sevilla va apretar més i per mala sort ens vam fer un gol en pròpia porta que ens va deixar un xic tocats i el Sevilla ho va aprofitar per fer 3 gols més fins a arribar al definitiu 6-0. Tot i així, el joc va millorar respecte al primer partit. Però el millor encara havia d'arribar.

CF Tordera-0 FC Vilablareix-1

El Tordera tenia un punt i nosaltres cap. Aquest partit decidiria el tercer i el quart classificat del grup. Vam estar observant el Tordera en els seus enfrontaments contra el Sevilla i el Mollerussa, i la veritat ho teniem difícil, considerant el Tordera A un bon equip capaç d'empatar contra el Mollerussa i de fer-li 3 gols al Sevilla, tot i perdre. A la mainada se'ls va demanar un darrer esforç per mirar de classificar-nos en tercer lloc i se'ls va demanar molt d'esforç i lluita i sobretot concentració. Amb el partit en marxa, el millor que ens va passar fou que en Francesc ens va fer avançar en el marcador amb un gol marca de la casa, no absent de qualitat. A partir d'aquest moment el Tordera es va bolcar a l'atac a remuntar el partit ja que el resultat el col.locava en el darrer de grup. En Jordi i en Toli s'hi van deixar la veu donant ordres a tots els jugadors, que mantinguessin les posicions i no les perdessin, que siguessin contundents en els rebuigs, que pressionessin els contraris... I els jugadors van complir de valent, amb una demostració de concentració i posicionament i amb un físic tremend van aguantar fins el xiulet final. Gran partidàs de tot l'equip. La victòria ens donava dret a lluitar per la 15a o 16a posició.

UE Vilassar de Mar B-0 FC Vilablareix- 4

Nova demostració de tot l'equip que van tornar a sortir al terreny de joc com uns gladiadors i donant-ho tot dins el camp. En Francesc amb 3 gols i en Brian van fer possible aquest 0-4 que ens va donar la 15a posició final, havent superat la de l'any anterior i posant el llistó molt alt per a properes participacions en aquest fantàstic torneig, de nou molt ben organitzat i amb un nivell futbolístic altíssim.

Felicitar a tots els jugadors, tècnics i familiars per aquest cap de setmana tan fantàstic que vam viure.