Prebenjamí C : FC Vilablareix - 1 UE Porqueres - 10
Prebenjamí B: FC Vilablareix - 4 UE Cassà - 4
Benjamí A : FC Vilablareix - 4 CF Salt - 6

Crònica del Prebenjamí B

El passat dissabte va ser un dels partits que més intensament s'ha viscut de l'equip de prebenjamí any 2002 al nostre camp contra un Cassà que no va deixar de lluitar per emportar-se la victòria, cosa que no van aconseguir.

La primera part va estar molt igualada amb un estira i arronsa que feia fredar. Amb una passada d'en Guillem a en Roger va ser quan va pujar el primer gol dels nostres (per alguns en posició antireglamentària de foca de joc). En un dels contraatacs del Cassà, el nostre porter Arnau va fer una gran aturada enviat la pilota a còrner. Anava passant el temps i el partit seguia, contraatac per part nostra amb rematada d'en Roger i gran parada del porter del Cassà que no va deixar posar el 2 a 0 al marcador, per altra part en un dels contraatacs del Cassà l'Arnau va fer una gran aturada impedint l'1-1 però en un centre de còrner, gran rematada de la noia del Cassà que estava sola dins l'àrea i així va pujar l'empat a 1, resultat amb el que es va acabar la primera part.

La segona part va ser molt discreta i vam tenir mala sort ja que podríem haver materialitzat més gols dels que vam fer. A un xut de porteria de l'Arnau, en Guillem fa una passada a l'Àlex que xuta a porteria passant la pilota a deu centímetres del pal. També a passada d'en Jaume, l'Àlex s'interna i xuta al pal, però aquí no acaba la mala sort per part de l'Àlex, ja que en una altra jugada acaba marcant gol però és anul.lat per fora de joc. De totes maneres en Guillem ja havia marcat un gol de vaselina abans d'aquesta anul.lació del gol, acabant aquesta part amb un ajustat 2 a 1.

En la tercera part ja ho donàvem quasi tot per perdut, ja que en cinc minuts el Cassà es col.loca en 2 a 3, ja que en dos xuts a porteria de pilota parada molt rases, agafen la pilota i marquen aquests dos. Per sort, els nostres després de demanar un temps mort sembla que es tornen a posar les piles i a un llançament de banda d'en Roger, en Guillem fa una vaselina al porter del Cassà i empatem el partit, però en una pèrdua de pilota al mig camp li fan una vaselina a l'Arnau que no pot fer-hi res i es posen per davant un altre cop per 3 a 4.
Quarta part molt intensa i les piles molt ben posades als nostres, atacant i atacant, controlant la pilota i jugant com ens agrada a tots però amb molta mala sort. Ens xiulen unes mans a favor del Cassà però el rebot de la barrera l'atura l'Arnau. Internada d'en Jofre per la banda esquerra amb el xut corresponent que atura el porter del Cassà. Un altre cop en Jofre ho intenta amb un xut de quasi mig camp que també atura el porter contrari. En una altra jugada nostre de perill, l'Àlex deixa tres jugadors del Cassà darrera d'ell, xuta però la pilota va al pal i el rebot l'engalta en Jofre però aquest cop la pilota passa a un pam de la porteria. El temps s'acabava però no ens donàvem per rendits. L'Arnau xuta de porteria, l'Àlex s'escapa i xuta a boca de canó però el porter la torna a aturar. Al límit del temps reglamentari és quan ve el gol: l'Arnau sense pensar-ho xuta de porteria, en Guillem i en Jofre veuen la pilota, el bot i li van al darrera, el porter del Cassà surt però en Guillem arriba a tocar la pilota i aquesta entra al fons de la porteria del Cassà i així va pujar el 4t i darrer gol del dia acabant el partit amb un 4 a 4.